Blogg

10
feb

Brillz

· · | Nettbutikk · Nyheter

Da har vi åpnet nettbutikken Brillz på https://brillz.no/, her kan kunder kjøpe solbriller av god kvalitet til lave priser!

Les mer
10
feb

Dailydeals.no

· · · | Nettbutikk · Nyheter

Da har vi åpnet butikken Dailydeals.no, her kan kunder få rabatt på produkter fra våre partnere. Det er mulig å få opp til 70% rabatt!

Les mer
10
feb

Slappfisk

Ingen stikkord | Nyheter

Da har vi overtatt Slappfisk-merket og åpner snarlig nettbutikk på https://slappfisk.no/.

Les mer
04
aug

Durden

· · · | Nettbutikk

Da kan vi med stolthet melde at vi er eiere av Durden. Dette er et norsk merke som hovedsaklig selger skinnvesker, men vi håper på å utvide sortimentet!

Les mer
30
mai

Urverk.no

· · · | Nettbutikk · Nyheter · Oppkjøp

Da kan vi med stolthet melde at nettbutikken Urverk.no er en del av Hoel Digital AS. Dette er en butikk som har eksistert en god stund, og de har satset på merker som Breo, Nixon, Nooka, SeaHope og Vestal. Vi har stor tro på at vi skal utvikle butikken til en solid aktør innen ur/klokker, […]

Les mer
22
mai

Tannblekinghjemme.no

· · · | Nettbutikk · Nyheter · Oppkjøp

Da har Hoel Digital AS overtatt nettbutikken Tannblekinghjemme.no. Vi har stor tro på denne butikken og den passer godt inn vår portefølje. Vi vil fortsette med samme konsept som før, men vil skifte butikkplattform snarest mulig, samt oppdatere design osv.

Les mer
21
apr

Sponsing av lokalt talent

· · | Nyheter · Sponsing

Hoel Digital AS har inngått en sposoravtale med et lokalt fotballtalent. Vi vil avsløre detaljene når formalitetene er i orden. På lang sikt har vi tro på at dette kan være vel anvendte sponsorkroner.

Les mer
12
mar

Asiaforum.no

· | Nyheter · Oppkjøp

Hoel Digital AS er nå innhaver av det populære forumet Asiaforum.no. Dette er et forum hvor det hovedsaklig diskuteres emner relatert til Asia osv. Vi satser på å drive forumet videre i samme ånd som før, men også å utvikle nye tjenester o.l.

Les mer
28
feb

Rideoncarryon.no

· · | Nyheter · Oppkjøp

Hoel Digital AS har nå overtatt nettbutikken Rideoncarryon.no, dette etter at morselskapet Hoel Holdings AS kjøpte opp selskapet Icebox Imports AS. Sistnevnte skal fusjoneres inn i Hoel Digital AS. Uansett, Ride-On Carry-On er stoler som kan brukes som både barnestol og spisebrett på reise.

Les mer
20
feb

Playdon.no

· | Nyheter · Oppkjøp

Hoel Digital AS er nå innehaver av nettbutikken Playdon.no. Dette er en nettbutikk som selger R/C-biler og annet leketøy. Vi satser på å utvikle butikken videre med nytt design og nytt varesortiment.

Les mer